Prajitura Gaby

Ingrediente
- Oua: 9
- Zahar: 9 linguri
- Faina: 9 linguri
- Cacao: 1 lingura
- Apa: 500 ml, pentru sirop
- Zahar: 100 gl, pentru sirop
- Rom: cat este nevoiel, pentru sirop
- Budinca de frisca: 3 plicuri, pentru crema 1
- Lapte: 1 l, pentru crema 1
- Ciocolata alba: 100 g, pentru crema 1
- Zahar: 10 linguri, pentru crema 1
- Unt: 125 g, pentru crema 1
- Budinca de caramel: 3 plicuri, , pentru crema 2
- Lapte: 1 l, pentru crema 2
- Zahar: 10 linguri, pentru crema 2
- Unt: 125 g, pentru crema 2
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Michelle
Se fac 3 blaturi(fiecare blat din 3 oua),2 blaturi albe unul negru
Apa si zaharul se fierb pana ce se dizolva zaharul,cand s-au racit se adauga romul
Se repara budinca din litrul de lapte si 10 lg zahar.Se ia de pe foc si se adauga ciocolata,amestecam pana ce ciocolata s-a topit,api adaugam untul,omogenizam si lasam crema la frigider.
Cand cremele sunt reci,incepem asamblarea prajiturii:
Blat alb,sirop,crema alba
blat negru,sirop,crema neagra
Blat alb ,sirop...lasam la frigider cca 2 ore
am rasturnat prajitura pe o tava si am ornat cu crema de ciocolata!
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |