Prajitura Martisor

Reteta postata in forum de Cretu-Veronica22
Se bat albusurile imprenua cu apa,se adauga zaharul,batem bine pana se topeste zaharul.
Se amesteca apoi usor cu lingura nuca de cocos,praful de copt,budinca si faina.aluatul va fi foarte pufos..Se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la foc mic.NU SE RASTOARNA DIN TAVA atunci cand blatul este inca cald,fiind foarte pufos riscati sa-l rupeti.
Crema:
2 budinci de capsuni se pregatesc dupa instructiuni dar in 750 ml lapte.Dupa ce s-au racit se amesteca cu 150 gr unt batut bine cu 200gr zahar.
Crema obtinuta se pune peste blat si se niveleaza frumos.
Peste crema punem TORT JELEE,rosu,2 plicuri preparate dupa instructiunile de pe plic.
Trebuie umblat cu grija,jeleul fiind pus peste crema are tendinta de a aluneca.Se tine la rece cateva ore,se portioneaza si se decoreaza
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |