Prajitura Milch Schnitte

Ingrediente
- Oua: 6
- Ulei: 1 lingura
- Apa: 2 linguri
- Faina: 8 linguri
- Cacao: 3 linguri
- Praf de copt: 1 plic
- Frisca lichida: 400 ml , pentru crema
- Lapte condensat: 350 g , pentru crema
- Miere: 1 lingura, pentru crema
- Lapte: 50 ml, pentru crema
- Gelatina: 1 1/2 plic, pentru crema
Reteta postata in forum de Criss
Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zaharul, apa, uleiul si se bat pana devin albe si spumoase.
Albusurile se bat spuma tare.
Peste galbenusuri se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Apoi se adauga albusurile, amestecand cu lingura de jos in sus sa nu se lase.
Se toarna compozitia in tava si se coace 25-30 min. la foc mic.
Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml lapte. Dupa ce s-a umflat, se dizolva si se amesteca cu laptele condensat si mierea. Frisca se bate foarte bine, apoi se adauga laptele condensat cu gelatina. Se pune crema in frigider pentru aproximativ o ora, timp in care se mai amesteca din cand in cand ca sa nu se intareasca de tot. Eu n-am pus crema in frigider pentru ca era suficient de tare.
Dupa ce blatul s-a racit, se taie si se umple cu crema.
Se glazureaza cu ciocolata topita.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |