Prajitura Secuiasca - Fursec Figaro

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca fara sa se framante prea mult
Se intinde o foaie care se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina(30/40 cm) aproximativ
dupa ce a fost asezata in tava foaia se unge cu un gem putin acrisor(cel mai indicat ar fii un gem de caise)
Separat intr-un castron se bat spuma 4 albushuri cu
200 gr de zahar tos in care se adauga pe rand
4 galbenusuri si
250 gr nuca macinata
zeama si coaja de la o lamaie
Aceasta compozitie se intinde peste foaia+gemul deja puse in tava
Se pune la cuptorul dinainte preincalzit
la foc potrivit chiar spre mic...pentru aproximativ 45-60 de min pana cand spuma de deasupra capata o culoare maroniu deschis
Se scoate din tava, se taie patratele si se pudreaza cu zahar pudra
sursa retetei: Nuti soacra mea
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |