Prajitura Ziua si Noaptea

Ingrediente
- Ulei: 12 linguri
- Zahar: 14 linguri
- Apa: 14 linguri
- Praf de copt: 2 lingurite
- Faina: 18 linguri
- Zahar vanilat : 1 plic
- Esenta de vanilie: dupa gust
- Nuca: 1 cana
- Cacao: 2 linguri
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postsursa retetei: Monica-Elizabet
Se amesteca cu mixerul intr-un vas, apa, zaharul si uleiul zaharul vanilat, se adauga faina amestecata cu praful de copt, se pune esenta de vanilie
apoi se imparte in doua compozitia si intr-una din ele se adauga 2 linguri de cacao si se amesteca bine.
Se tapeteaza o tava 20/20 cm se toarna compozitia neagra, apoi cea alba(sau invers) si se pune la cuptor la foc potrivit pentru 25 de min. intre timp se face o
glazura din 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa, 6 linguri de zahar si 2 linguri de cacao, se pun pe foc si se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana.
cand este gata prajitura si se racoreste putin se toarnea glazura deasupra se lasa la frigider pentru o ora apoi se taie.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |