Prajiturele pentru cafea

Ingrediente
- Faina: 1 ai 1/2 cana
- Sare: putina
- Praf de copt: 1 lingurita
- Unt topit: 60 g
- Zahar: 1/4 cana
- Suc de portocale: 2 linguri
- Coaja rasa de portocala: 1 lingura
- Stafide: 1/2 cana
- Oua: 1 bucata
- Zahar: 2 linguri - decor
Reteta postata in forum de alison
dupa anne wilson
cerneti faina impreuna cu praful de copt,apoi amestecati-o cu untul topit,dupa care adaugati restul ingredientelor,omogenizati bine,prin amestecare pret de 2 minute.asezati hirtia de copt in tava,si cu lingura de supa puneti movilite la distanta de cca 5 cm una de alta.eu am pus cite 2 linguri,una peste alta...deasupra am presarat cite putin zahar tos(nu dati si pe margini,se topeste si arde,deci strict in top!).dati la cuptorul preincalzit pentru cca . 20 minute ,la foc moderat(200 grade celsius)pina cind prajiturelele se rumenesc bine.merg excelent la o cafea si rezista mai multe zile daca le pastrati inchise ermetic si intr-un loc racoros si uscat.simple si rapide ,in 30 minute sunt gata de servire...iar a doua zi sunt si mai bune!si atit de aromate!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |