Pui cu rozmarin si usturoi

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Cris
Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin.
In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi.
Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu l-am lasat peste noapte in frigider
Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa.
Se poate pune si vin daca va place.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |