Pui cu smantana si ciuperci

Ingrediente
- Piept de pui: 1
- Smantana: 200 g
- Ciuperci: 200 g
- Marar: 1 legatura
- Ulei: cat este nevoie
- Ceapa: 1
- Faina: 1 lingura
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Delikat: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de Felis
Am gasit la Naty pe blog aceasta reteta si mi-a placut foarte mult... am respectat reteta pas cu pas si a iesit delicioasa... Multumesc Naty pentru reteta...
Pieptul de pui se spala si se taie bucatele, se pune la prajit in ulei incins cu capac
Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajesc ciupercile care au fost taiete iar cand au lasat zeama se pune si ceapa taiata marunt
Dupa ce s-au facut ciupercile se pune o lingura de faina 1 ceasca de supa de pui sau concentrat se condimenteza se adauga smantana si carne, se lasa sa dea un clocot si se opreste. Se adauga mararul tocat marunt
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |