Pui grecesc in sos de iaurt

Ingrediente
- Iaurt: 750-800 gr
- Cimbru: putin
- Usturoi: 3 catei
- Sare: putin
- Piper: putin
- Piept de pui: 300-400 gr
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
4-5Complexitate:
MediuTara:
GreciaCategorii:
Mancaruri cu carneAceasta reteta am luat-o dintr-o carte de bucate 'ethnic cuisine'
cu retete din toata lumea.
In esenta e o reteta greceasca.tradus titlul in mare'pui grecesc gen kabobs
(pe bete de frigarui),cu sos de iaurt.
Eu am pus un pic de sare si piper pe bucatile de pui taiate patrate
Dupa care le-am asezat pe un vas termorezistent.
Am facut un sos din 750-800Gr. iaurt,cimbru,3 catei de usturoi.
Se pune si marar sau patrunjel proaspat tocat marunt in sos.eu nu am avut decat congelat si nu am pus.
Jumatate din sos se pune peste carne si se lasa la macerat o ora,eu am lasat 3 ore. La frigider bineinteles
Apoi se pune la cuptor la 380-400grade F.(190-200grade C)aprox.45 de minute.
Jumatate din sos se pastreaza si se serveste la masa
Reteta postata in forum de Mary5
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |