Pui la cuptor cu cartofi

Ingrediente
- Ulei de floarea soarelui: 3-4 linguri
- Sare: dupa gust
- Condimente pentru carne de pui: dupa gust
- Cartofi albi: 0,5 kg
- Pui intreg: 1,5 kg
- Apa calda: o cana
Specific:
RomanescTimp Preparare:
180 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Pasul 1. Spalat si condimentat puiul

Se spala puiul, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele pentru pui.
Pasul 2. Cartofii

Apoi curatam cartofii ii taiem in 4 pe lungime si ii condimentam cu sare si o lingura de ulei.
Pasul 3. Asezarea ingredientelor in tava

Ungem o tava cu doua linguri de ulei si punem o cana de apa, asezam puiul si cartofii si bagam tava la cuptor o ora jumate pana se rumeneste frumos. Pana sa se rumeneasca, din cand in cand luam cu o lingura zeama din tava si punem peste pui. Trebuie sa aveti pregatit pe aragaz un ibric cu apa, un pic de ulei si condimente ca atunci cand scade zeama din tava sa adaugam cate putin pana ce puiul e frumos rumenit si gata de servit.
Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |