Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente
- Pulpe de pui: 6
- Usturoi: cativa catei
- Delikat: 2 lingurite
- Rozmarin: o crenguta
- Mustar: 2 lingurite
- Pasta de ardei iute: o lingurita
- Oregano: o lingurita
- Vin alb: un pahar
- Ulei: putin
Reteta postata in forum de eveline
Am facut in blender un sos din:
cativa catei de usturoi, doua lingurite de maggi, o crenguta de rozmarin, doua lingurite de mustar, o lingurita de pasta de ardei iute facuta in casa, o lingurita de oregano, un pahar maare de vin alb(de la tara, nu cine stie ce), un pahar mic de ulei.
Am pus pulpele in tava, am turnat peste ele sosul obtinut in blender, am adaugat cateva boabe de ienibahar si de coriandru.
Apoi am taiat felii un mar si am pus printre pulpe in tava (idee preluata de la fripturile Monicai) si o mandarino-portocala (nu stiu exact ce e) feliata, la fel, pe langa feliile de mar.
Am bagat tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 1 ora. In timpul acestei ore, am procedat in felul urmator:
-dupa 1/2 ora am intors pulpele
- dupa alte 20 minute le-am intors iar. Atunci am sfaramat cu o furculita feliile de mar si portocala si am intins pasta rezultata peste pulpe
- dupa alte 10 min le-am scos.
Am turnat sosul peste ele si am pregatit marul, citrica , ienibaharul si coriandrul
Am pus feliile de fructe si condimentele, dupa care am dat la cuptor
Se serveste cu ce garnitura va place sau numai cu muraturi.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |