Pulpe de pui pe sare

Reteta postata in forum de Cris
De curand mi-am amintit de aceasta reteta, pe care am mai facut-o cu mult timp in urma, foarte buna si foarte simpla si m-am gandit sa mai schimb modul de preparare al pulpelor de pui.
Pulpele de pui se curata, se spala si se condimenteaza cu piper, usturoi, boia de ardei.
Sarea se pune in tava de la aragaz, pe hartie de copt si pe sare se pun pulpele de pui
Se pune tava in cuptor pentru 30 minute, dupa care pulpele se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 30 minute. (eu m-am luat cu treburile si am uitat de ele asa ca le-am lasat mai mult si au devenit mai crocante dar tot foarte bune)
Cand sunt gata, se indeparteaza crusta de sare si se servesc cu garnitura preferata si neaparat cu ardei copti.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |