Pulpe de pui umplute cu spanac si feta

Ingrediente
- Pulpe de pui: 4
- Spanac fiert si tocat: 4 linguri
- Branza feta: 100 g
- Bacon: 2-3 felii
- Cascaval ras: cat este nevoie
- Usturoi: 2 catei
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Morcovi: 1
- Ceapa verde: 1 legatura
- Vin: 1 pahar
- Rosii cherry: cat este nevoie
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Spanacul tocat se amesteca cu branza feta, cascaval ras, sare, piper si usturoi. Pulpele de pui se curata si se spala. Intr-o parte se desprinde pielea formand un fel de buzunar ccare se umple cu amestecul de spanac si feta.
Intr-un vas termorezistent se pune ceapa verde taiata si morcovul felii. Peste legume se pun pulpele de pui umplute si din loc in loc rosii cherry
Se toarna vinul, se acopera tava cu folie si se pune in cuptor pentru 1 ora, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |