Risotto cu ruccola si patrunjel

Ingrediente
- Ceapa: 1
- Usturoi: 2 catei
- Ulei de masline: 1 lingura
- Vin alb sec: 100 ml
- Orez bob lung: 250 g
- Supa de legume: 800 ml
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Patrunjel: 1 legatura
- Rucola: 1-2 legaturi
- Parmezan: 80 g
- Unt: 50 g
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu orezReteta postata in forum de Micul
Risotto, imi place la nebunie. Aproape cu orice. Asa ca am sa incerc toate retetele de risotto gasite in " secretele bucatariei ". Este singurul fel aprope de orez, pe care il mananca si Miculinul.
Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si se lasa pana devine sticlos. Apoi se stinge cu vin. Se lasa pana se evapora tot vinul, apoi se adauga cate un polinic de supa de legume, amestacnd mereu. Nu se adauga urmatorul polonic, pana cel precedent nu a fost absorbit. Se curata rucola si se opareste impreuna cu patrunjelul. Se scoate din apa si se baga in apa cu gheata. Apoi se mixeaza cu un catel de usturoi si cu putin ulei de masline. Acest pesteo de ruccola se adauga peste orez. Se finiseaza cu unt si parmezan.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |