Risotto primavera

Ingrediente
- Supa de legume: 600 ml
- Ulei de masline: cat este necesar
- Ceapa: 1 bucata
- Morcovi: 1 bucata
- Dovlecei: 2 bucati
- Orez risotto: 150 g
- Mazare congelata: 50 g
- Ceapa verde: 4 bucati
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
ItaliaCategorii:
Mancaruri de postReteta postata in forum de Felis
Am gasit aceasta reteta intr-o revista... si am zis sa o incerc...
1. Se fierbe supa in cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacara. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper.
Se lasa pe foc 3 min, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.
2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana se cand foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 min inaninte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.
VN/portie: 390 kcal;11,6 proteine; 71,5 g carbohidratanti; 8,3 grasimi; 1,2 grasimi saturate; 5,6 fibre; 2,62 g sare
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |