Rulada cu ciuperci si sos de smantana

Ingrediente
- Piept de pasare: 4 felii
- Ulei: 100 ml
- Ceapa: 2
- Ciuperci: cateva
- Pesmet: 1 lingura
- Marar: 1 lingura
- Cascaval ras: 1 lingura
- Amidon: 2 linguri
- Smantana: 4 linguri
- Condimente: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu ciuperciReteta postata in forum de alynusa
Pe pieptul de pasare batut se pune o umplutura din:
-1 ceapa si ciupercile calite in 50 ml ulei,
(picuram cate un strop de apa pana se inmoaie ceapa)
-dam la racit,dupa care adaugam:pesmetul,mararul,cascavalul si condimentele...
-intindem compozitia pe pieptul batut si rulam...
-prindem cu scobitori si prajim rulada in 50 ml ulei...
-strecuram uleiul in care am prajit rulada in alt vas si punem peste el 1 ceapa tocata,
picuram apa peste ea pana se inmoaie dupa care adaugam cele 2 linguri de amidon dizolvat in 400ml apa,smantana si ruladele..
-lasam sa fiarba si la urma potrivim de sare si adaugam un catel de usturoi taiat feliute...
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |