Rulada cu gem

Reteta postata in forum de vio-dreams
Se bat spuma albusurile cu un praf de sare
Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile
Se toarna in tava captusita cu hartie de copt.(dimensiuni tava 32*35)
Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute.aici trebuie foarte mare atentie,daca l-ati lasat prea mult in cuptor ati compromis rulada fiindca blatul va deveni casant si nu se va putea rula.eu am verificat-o cam la fiecare 3 minute ,cand am vazut ca s-a rumenit foarte putin pe fund am scos-o.
Se rastoarna cu fundul in sus pe un prosop umed(udat apoi stors bine de tot).eu prima data cand am facut m-am incapatanat sa o scot pe hartie de copt si s-a lipit.
Se unge suprafata cu gem(sa nu fie un strat foarte gros)
Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului si se da la rece .
Se pune intr-o punga intepata la un capat glazura de ciocolata si se orneaza rulada.Am presarat si fulgi de cocos,apoi se da din nou la rece sa se intareasca glazura.
Dupa ce se intareste glazura se poate taia.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |