Rulada cu gem si glazura

Ingrediente
- Faina: 2 cani - pentru aluat
- Apa minerala: 1 cana - pentru aluat
- Zahar: 1 cana - pentru aluat
- Zahar vanilat : 1 plic - pentru aluat
- Ulei: 100 ml - pentru aluat
- Praf de copt: 1 plic - pentru aluat
- Nuca de cocos: 1/2 cana - pentru aluat
- Zahar: 4 linguri - pentru glazura
- Apa: 4 linguri - pentru glazura
- Ulei: 4 linguri - pentru glazura
- Cacao: 1 lingura- pentru glazura
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
Se amesteca toate ingredientele timp de 2 min cu mixerul apoi se pun intr-o tava tapetata( 20/30 )
Se pune la cuptor 15-20 de minute(cuptorul sa fie dinainte preincalzit)se incearca sa nu devina crocanta.(verificati este in functie de cuptor)
Se scoate pe o folie de aluminiu sau celofan, se unge cu gem si se ruleaza,
\Se da la frigider petru o ora apoi se taie felii
se pun pe foc si le-am lasat pana s-au ingrosat putin apoi am pus peste rulada
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |