Rulada cu spanac si somon

Ingrediente
- Spanac fiert: 1 kg
- Branza de vaci: 500 g
- Oua: 4 bucati
- Marar verde: 1 legatura
- Patrunjel verde: 1 legatura
- Ceapa verde: 1 legatura
- Usturoi verde: 1 legatura
- Faina: 500 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Mod de Preparare
sursa retetei: Vero Bucataria noastra
Spalati, fierbeti, scurgeti si taiati fin spanacul impreuna cu verdeturile(in blender)
Se bat 3 albusuri spuma, adaugati si un ou intregm spanacul, sare, piper si cele 2 linguri de faina
Turnati compozitia in tava tapetata si coaceti la foc potrivit(in cuptorul preincalzit)
Umplutura:
Se amesteca galbenusurile cu branza, putina sare si piper
Foaia de spanac se scoate pe o folie, rulati-o si lasati sa se raceasca
desfaceti foaia asezati umplutura de branza si la un capat puneti file-ul de somon
Rulati strans si puneti la frigider pentru cateva ore
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |