Rulada din muschi de porc

Ingrediente
- Muschi de porc: 600 g
- Morcovi: 1
- Cascaval: 100 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Boia de ardei: dupa gust
- Ulei de masline: cat este nevoie
- Sos bechamel: cat este nevoie
- Morcovi: cat este nevoie
- Broccoli: cat este nevoie
- Marar: cat este nevoie
Reteta postata in forum de Criss
Carnea se taie si se bate astfel incat sa rezulte un drepunghi. Eu am facut doua mai mici ca mi s-a parut mai usor asa.
Morcovul de taie fasii subtiri si cascavalul felii.
Carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei. Peste carne se pun fasiile de morcovi si cascavalul. Se ruleaza si se invelesc bucatile de carne in folie de aluminiu. Se pun intr0un vas termorezistent, pentru 30 minute la cuptor, dupa care se indeparteza folia, avand grija sa pastram si sucul lasat de carne. Carnea o condimentam si la suprafata si mai punem in cuptor inca 20 minute sa se rumeneasca si sa prinda o crusta.
Cand e gata carnea, turnam sosul lasat intr-o cratita
adaugam o lingura de faina si 200 ml lapte si facem un fel de sos bechamell. Legumele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem si servim alaturi de feliile de rulada si sos.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |