Rulada din paine cu somon afumat

Ingrediente
- Paine: 2 felii, mari, fara coaja
- Pasta de branza: dupa gust
- Somon afumat: 2 buc
- Patrunjel tocat: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
NorvegiaCategorii:
Aperitive cu pesteMod de Preparare
Reteta postata in forum de Janet
Feliile de piine le aplatizam cat putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonu (toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar).
Acum, cu ajutorul foliei,rulam cat mai strins, ca la salamul de biscuiti (fara sa prindem foliea inauntru).
Asa strinse le punem la rece pina cand o sa-l feliem.
Atunci ,desfscem foliea si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)
Apoi feliem si servim .Este un aperitiv usor si rapid de facut si da foarte bine!
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |