Rulada din pandispan cu gem de prune

Ingrediente
- Faina: 2 cani
- Apa minerala: 1 cana
- Zahar: 1 cana
- Zahar vanilat : 1 plic
- Ulei: 100 ml
- Praf de copt: 1 plic
- Nuca de cocos: 1/2 cana
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se amesteca toate ingredientele timp de 2 min cu mixerul apoi se pun intr-o tava tapetata( 20/30 )
Se pune la cuptor 15-20 de minute(cuptorul sa fie dinainte preincalzit)se incearca sa nu devina crocanta.(verificati este in functie de cuptor)
Se scoate pe o folie de aluminiu sau celofan, se unge cu gem de prune si se ruleaza,
se pudreaza cu zahar pudra si se da la frigider pentru o ora...apoi se taie felii
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |