Rulada Passion

Ingrediente
- Oua: 6 bucati - foi
- Zahar: 6 linguri- foi
- Faina: 6 linguri- foi
- Cacao: 2 linguri- foi
- Ciocolata alba: 200 g - crema
- Frisca lichida: 200ml - crema
- Esenta de vanilie: dupa gust - crema
- Tort gelee: 1/2 plic - crema
- Compot de caise: 125 ml - crema
sursa retetei: Lory bucataria noastra
foaia de rulada o preparam astfel:se separa
,albusurile se bat spuma cu 4 lg de zahar iar galbenusurile cu restul
.Se amesteca usor cele doua compozitii si se adauga faina
.Impartim in doua compozitia iar in una adaugam cacaoa .Cele doua compozitii se pun in pungi separat si se taie coltul
Turnam pe hartie de copt fasii alternative.Se coace la foc potrivit
.Dupa ce s-a racit foaia o umplem cu crema preparata astfel:ciocolata alba o rupem bucatele mici si impreuna cu frisca o punem la topit.Dupa ce s-a topit crema se da la rece(2 ore)apoi se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza.
Rulam foaia umpluta cu crema si o dam la rece pentru o ora.Preparam tortul-gelee dupa instructiunile de pe plic si ungem rulada cu ajutorul unei pensule de patiserie.
Se portioneaza dupa preferinta
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |