Rulouri cu crenvursti

Ingrediente
- Crenvursti: 8-10 buc
- Oua: 1 buc
- Apa: 100 ml
- Lapte: 100 ml
- Unt: 30 g
- Drojdie uscata: 1 plic
- Sare: 1 lingurita
- Zahar: 1 lingurita
- Faina: cat cuprinde
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
12Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu foietajse pune drojdia la inmuiat in lapte cu zahar cand se umfla se amesteca cu oul, untul topit, apa si sarea apoi se adauga faina putin cate putin pana cand aluatul nu se mai lipeste de mana.se framanta cateva minute si se lasa la crescut aproximativ 30 de min
Se imparte aluatul in bucati egale si se intind foi dreptunghiulare(destul de subtiri) pe fiacere foaie punem intr-un capat cate 1 crenwurst si rulam
Se aseaza rulourile in tava la distanta unele de altele
ungem cu galbenus de ou, se presara seminte de susan sau orice doriti
se mai lasa la crescut 10-15 min apoi se pune tava in cuptorul preincalzit pana cand sunt rumenite deasupra
se servesc ca atare sau se taie in rondele mai mici fiecare rulou
sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |