Rulouri cu somon afumat

Ingrediente
- Somon afumat: 200-300 g
- Paine libaneza: 4 bucati
- Crema de branza philadelphia: 300 g
- Ceapa verde: 1 bucata
- Marar: 1 legatura
- Castraveti: 1 bucata
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
FrantaCategorii:
Aperitive cu pesteMod de Preparare
Retete postata in forum de alison
Un aperitiv usor de preparat,de efect si f. bun.
pentru a -l servi a doua zi il ansamblam seara si-l tinem in frigider peste noapte.
Ungem lipia(care este asezata pe o bucata de folie alimentara) cu crema de brinza,presaram pe ea,ceapa,mararul,ambele maruntite,daca vreti si castravete,iar la sfirsit somonul
Rulam incet,cu ajutorul foliei,impachetam etans si gata ,dam la frigider.cind servim taiem feliute din rulou de aproximativ 1cm grosime.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |