Rulouri cu sunca presata (sau melci aperitiv)

Ingrediente
- Aluat frantuzesc: 1 pachet
- Branza philadephia: 160 g
- Sunca presata: 100 g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
FrantaCategorii:
Aperitive diversepostata in forum de Daneluta si Claudia74
Un aperitiv rapid de facut, crocantel si rapid de mincat.
Scoatem ingredientele din frigider cu cel putin 10 minute inainte de a ne apuca de lucru. Intindem aluatul si punem brinza.
Cu ajutorul unui cutit intindem cit mai uniform brinza pe foaia de aluat lasind un picut de spatiu pe margini, dupa care asezam feliutele de sunca taiate cit mai subtirel posibil, rulam foaia, nu prea strins pentru ca aluatul se umfla in cuptor..., si taiem feliute de cca 2 cm
Punem feliutele in tava cu hirtie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15 minute, sau depinde cit de rumenite vreti sa fie rulourile. Le asezam pe un platou si le servim caldute...
Va recomand cu caldura sa aveti un paharel de vinut, bere... la indemina.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |