Rulouri de dovlecei cu branza si somon afumat

Ingrediente
- Dovlecei: in functie de cate portii doriti
- Branza: in functie de cate portii doriti
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Somon afumat: in functie de cate portii doriti
- Pesmet: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu legumeMod de Preparare
Se taie dovleceii pe lungime felii subtiri
se scufunda pentru cateva minute in apa fiarta sa se inmoaie
in fiecare felie de dovlecel se pune o bucata de branza apoi se ruleaza si se prinde cu o scobitoare
se sareaza(atentie daca branza este sarata nu mai puneti sare)/pipereaza
apoi se "monteaza"o bucatica mica de somon afumat
se tavalesc rulourile prin pesmet si se pun pe o tava unsa cu ulei de masline apoi se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc
sursa retetei: Monica-Elizabet
Mod de Servire
se servesc calde
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |