Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

Ingrediente
- Pulpe de pui dezosate: in functie de cate portii doriti
- Ciuperci: in functie de cate portii doriti
- Ceapa: in functie de cate portii doriti
- Cascaval ras: in functie de cate portii doriti
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Boia de ardei iute: dupa gust
- Ulei: dupa gust
Reteta postata in forum de Cris
Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui.
Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Ciupercile vor lasa destul de multa apa. Fierbem pana scade toata apa de pe ele. Pe fiecare felie de carne punem cascaval ras si o lingura de ciuperci, rulam si prindem cu cate doua scobitori
Rulourile le punem pe un capac in care am pus putin ulei, le stropim cu ulei si punem capacul pe o cratita cu apa. Introducem cratita in cuptor si lasam aproximativ 90 minute, timp in care mai intoarcem rulourile.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |