Rulouri din aluat cu iaurt

Ingrediente
- Faina: 250 g
- Unt: 125 g
- Iaurt: 125 g
- Sare: dupa gust
- Praf de copt: 1/2 plic
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu foietajMod de Preparare
sursa retetei: Libertatea +mod de impachetare: mihaela simiuc
Din aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa 30 de min in frigider
Apoi se imparte in 6 bile
Punem intre 2 folii de plastic fiecare bila si intindem foi dreptunghiulare
Punem umplutura(sunca, branza, masline, ciuperci, condimente...orice doriti) doar pe o parte iar pe cealalta margine o taiem cum obs mai jos in imagine
Se ruleaza incepand de la partea cu umplutura
Asezam cele 6 rulouri in tava
Ungem cu galbenus de ou si presaram seminte de susan sau orice doriti
Punem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |