Rulouri din carne si ciuperci

Ingrediente
- Muschi de porc/muschi de vita/piept de pui: 1 kg
- Ciuperci: 400 g
- Mere: 2
- Cartofi: 2
- Ceapa: 1
- Orez: 1 ceasca
- Usturoi: dupa gust
- Dafin: 2-3 foi
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Coriandru: dupa gust
- Boia de ardei: dupa gust
- Bere: 100 ml
- Ulei de masline: cateva linguri
Se feliaza carnea si se bate putin cu ciocanul de snitele se sareaza, pipereaza si deasupra se aseaza cateva ciupercute(doar palariute)
Se ruleaza carnea cu grija si se prinde la capete cu scobitori
Intr-o tigaie se pun cateva linguri ulei de masline si se rumenesc putin rulourile de carne apoi se aseaza intr-o tava
Am curatat 2 mere de coaja le-am taiat feliute, ceapa am taiat-o fidelutza, am condimentat si pe deasupra,usturoiul l-am taiat feliute mici, am pus foile de dafin apoi am turnat apa pana la jumatate
Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am pus-o la cuptor la foc potrivit
Am lasat la cuptor pana cand merele s-au inmuiat f bine(aproape ca se topisera) am mai intors din cand in cand rulourile, apoi am adaugat o ceasca de orez integral
iar dupa 15 min (aproximativ) am pus 2 cartofi taiati cubulete mici, am pus berea si am acoperit din nou si am lasat la cuptor inca 25-30 min
am descoperit de folie in ultimele 5 min sa se rumeneasca putin si sa scada de tot zeama
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se serveste cu muraturi
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |