Rulouri din piept de pui, bacon si legume

Ingrediente
- Piept de pui: 1
- Bacon: 1 pachet, feliat subtire
- Morcovi: 1
- Cartofi: 1
- Dovlecei: 1
- Ardei gras: cateva fasii
- Sparanghel: 1 legatura
- Unt topit sau ulei: 2-3 linguri
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Mod de Preparare
Se taie pieptul de pui subtre ca pentru snitele(6-8 bucati)
legumele se taie batoane lungi de 5-6 cm si se pun la fiert in apa cu sare
cand sunt gata se pun legume pe fiecare bucata de piept de pui
se ruleaza si se condimenteaza cu sare si pipet
se leaga cu sfoara si se pun la prajit in putin ulei de masline
cand sunt rumenite se desfac de sfoara se infasoara fiecare rulou intr-o felie de bacon si se prinde la capatul baconului o scobitoare ca sa nu se desfaca
si se mai pun pe teflon pentru putin timp pana se rumeneste putin baconul.
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |