Salam de biscuiti cu rahat

Ingrediente
- Biscuiti: 700 g
- Rahat: 325 g
- Lapte: 100 ml
- Zahar: 100 g
- Stafide in esenta de rom: 250 g
- Cacao: 2 linguri
- Margarina: 1 pachet si 75 g
- Zahar vanilat : dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postReteta postata in forum de Felis
Ce nu imi place mie la prepararea salamului de biscuiti este etapa cu taierea rahatului... care se lipeste de cutit de degete... de tot... Asa ca folosesc zahar pudra pentru a ajuta sa nu se mai lipeasca , chiar si intre ele bucatile de rahat. Nu rezolva problema in totalitate , dar ajuta...
Biscuitii o parte zdrobiti cu sucitorul si restul rupti cu mana....
Zaharul, margarina, laptele si cacaoa se pun pe foc pana se topeste zaharul.
Se lasa cateva minute sa se racoreasca, se adauga stafidele cu tot cu esenta de rom, se adauga rahatul... se amesteca, apoi se adauga si biscuitii.
Se lasa aprox 15 min dupa care se pun in folie alimentara, se da forma de salam si se ruleaza
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |