Salata cu orez, legume si crab

Ingrediente
- Orez: 100 g
- Fasole rosie: 1 conserva
- Porumb: 1 conserva
- Ceapa: 1 bucata
- Castraveti: 3 bucati
- Rosii: 2 bucati
- Ceapa: 100 g
- Ulei de masline: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Otet/zeama de lamaie: dupa gust
- Cozi de crab: cat este necesar
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
GreciaCategorii:
Fructe de mareMod de Preparare
Prajim "crabul" congelat in ulei incins apoi punem la scurs pe servetele absorbante
Fierbem orezul apoi il lasam sa se scurga bine si in acelasi timp sa se raceasca
Castravetii curatati de coaja ii taiem felii
maslinele le taiem feliute
rosiile cubulete
ceapa o taiem subtire
conservele le scurgem bine de zeama
Intr-un castron amestecam toate ingredientele(mai putin cozile de crab)
condimentam cu sare, piper, picuram ulei si zeama de lamaie
amestecam usor si decoram cu cozile de crab
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |