Salata de fasole

Ingrediente
- Fasole alba: 250 g
- Ceapa: 1 bucata
- Ardei gras rosu: 1/2 bucata
- Ardei gras verde: 1/2 bucata
- Castraveti: 1 bucata
- Patrunjel: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei de masline: dupa gust
- Otet: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
15 minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Salate de legumeMod de Preparare
Se lasa fasolea la inmuiat cateva ore sau chiar de seara pana dimineata
se pune la fiert, se arunca apa de 3 ori completandu-se mereu cu apa fierbinte...nu rece fiindca se intareste fasolea si fierbe mai greu
apoi se lasa la fiert (in functie de fasole...gustati mereu) fasolea nu trebuie sa fie sfaramata ci sa ramana bobul intreg
Se taie legumele fashii subtiri si se amesteca cu fasolea racita
se condimenteaza cu sare, piper, ulei de masline si otet apoi se lasa la rece pentru o ora
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |