Salata verde cu sos de iaurt si parmezan

Ingrediente
- Salata verde: in functie de cate portii vreti
- Rosii cherry: in functie de cate portii vreti
- Marar: 2 linguri
- Ceapa verde: 2 fire
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei de masline: dupa gust
- Otet/zeama de lamaie: dupa gust
- Smantana: pentru sos
- Iaurt: 1 pahar -pentru sos
- Parmezan ras: 2-3 linguri-pentru sos
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
15 minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Salate de legumeSalata asta am papat-o ieri la restaurant si nu ma mai saturam..am mai cerut o portie ... e doar o imitatie fiindca nu mi-a zis nimeni reteta exacta dar a iesit f buna si la fel cu cea pe care am mancat-o
Salata se spala si se taie mai mica
Rosiile cherry se taie felioare
ceapa si mararul de toaca marunt
se sareaza, pipereaza se picura ulei de masline si otet(sau zeama de lamaie) se amesteca usor si se pune pe o farfurie ceva mai adanca
Intr-un castronel amestecam smantana cu iaurtul si inainte de servire rasturnam sosul deasupra salatei apoi presaram din belsug parmezan ras
A doua oara cand a adus salata la masa avea si crutoane de paine dar eu abia facusem chifle calde azi asa ca nu am mai pregatit si crutoane
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |