Saleuri

Ingrediente
- Margarina: 250 g
- Untura: 2 linguri
- Telemea sarata: 250 g
- Lapte: 250 ml
- Drojdie: cat este necesar
- Oua: 1 bucata
- Sare: 1 lingurita
- Chimen: 1 lingurita
- Faina: 500 g
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Reteta postata in forum de CRISMIR
Margarina se freaca cu oul si telemeaua data pe razatoare,se adauga drojdia in lapte,sarea si celelalte ingrediente si se framanta cu faina pana nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cca 1 ora,apoi se fac covrigei sau saleuri,ce forme vreti,se aseaza in tava si se lasa cateva minute la crescut,se ung cu ou.Se coc la foc potrivit.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |