Saratele

Ingrediente
- Branza de vaci: 250 g
- Unt: 200 g
- Faina: 250 g
- Sare: o lingurita
- Chimen macinat: cat se doreste
- Galbenus de ou: pentru uns deasupra
- Mac: dupa gust
- Susan: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
20-25Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Eu am luat reteta din " kisgyed konyha ", dar este una din cele mai simple retete care nu exista ca cineva pasionat de culinareala sa n-o stie.
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se infasoara in folie transparenta. Se baga la frigider pentru cat timp vrea fiecare. Bine, de preferat este sa stea macar 1 ora, dar la limita superioara merge si doua, trei zile.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |