Saratele cu Susan

Ingrediente
- Faina: 200 gr
- Unt: 100 gr
- Branza: 50 gr
- Apa calduta: 6 linguri
- Ulei de masline: 2 linguri
- Sare: dat prin razatoare
- Susan: dupa gust
- Galbenus de ou: 2 - pentru uns
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
120 de minutePortii:
20-30Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Se freaca spuma untul cu sarea, se adauga apa caldutza, uleiul, apoi cascavalul ras
Se adauga faina putin cate putin. se framanta putin si se lasa la frigider pentru 30 de min.
Se intinde o foaie subtire
Se unge cu galbenusurile de ou, se poate presaradeasupra (mac, susan, branza rasa, etc)
Se taie fashii subtiri de 1 cm sau diverse forme, inclusiv suluri care se rasucesc
Se preaincalzeste cuptorul si se pune tava in cuptor pentru 15-20 de min pana se auresc(la 180 grade)
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
-
SilviaCred ca sunt gustoase. Parerea mea e ca trebuiau putin mai rumenite...18 Septembrie 2013 | Raspunde
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |