Sarmale de post 1

Ingrediente
- Orez: 2 cani
- Ceapa: 3 bucati
- Morcovi: 2 bucati
- Telina: 1/2 bucata
- Ardei gras: 1 bucata
- Gris: 2 linguri
- Apa: 1 cana
- Suc de rosii: 1 cana
- Marar: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: dupa gust
- Varza murata: cat este necesar
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri de postReteta postata in forum de Happy
Se spala si se scurge orezul foarte bine. Se dau pe razatoarea mica morcovii si telina, se toaca ceapa si se pun toate la calit in 2-3 linguri de ulei.
Dupa 2 min se pune si orezul, sare piper, iar dupa alte 2-3 min se pune apa si se lasa sa fiarba.
Dupa ce a scazut apa aproape de tot se stinge focul si se pune grisul, patrunjelul si mararul tocate marunt.
Se amesteca si se lasa la racit. Infasuram sarmalutele in foile de varza si punem crengi de cimbru, varza tocata, ardei tocat fasii si ulei pe fundul vasului in care vor fi preparate sarmalele, pe care le aranjam soldateste si deasupra iar varza tocata si fasii de ardei.
Se pune apa cat sa le acopere si se dau la cuptor pana sunt gata
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |