Savarine

sursa retetei: Monica-Elizabet
Se freaca galbenusurile cu zaharul si sarea pana se albesc
Se adauga pesmetul. Se bat albusurile spuma si Se adauga la compoztia anterioara.
Se ung formele cu unt, se presara cu faina eu n-am avut forme normale de savarina din pacate si m-am multumit cu ce-am avut (adica niste forma de tarta din aluminiu si am tras putin de ele sa le dau forma de savarina)
Se umplu formele cu compozitia si se coc la foc puternic pana se auresc
Se face siropul si se introduc savarinele in sirop se scot si se lasa pe platou.
apoi se pune frisca.
se face o gelatina rosie care se pune peste capacele (sau cel mai natural o dulceatza de visine, afine, capsuni, etc). Se "monteaza" capacelele peste 'blat" si frisca apoi
Se lasa la rece cateva ore inainte de servire
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |