Scones cu parmezan

Ingrediente
- Faina: 300 g
- Praf de copt: 1 lingura
- Sare: 1/2 lingurita
- Parmezan ras: 20 g
- Unt sau margarina: 50 g
- Oua: 2
- Lapte: 100 ml
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
8-10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Paine de casaMod de Preparare
Se amesteca faina cu praful de copt si parmezanul, apoi cu ouale si sarea
Laptele si untul se incalzesc putin
Se pune peste faina si se framinta
Se lasa 15 minute sa se odihneasca
Se intinde o foaie de cca 1 cm si se taie cu paharul de marimea dorita
Resturile se aduna si se intind din nou pina la terminarea aluatului
Se ung cu lapte si se pune (facultativ) cascaval deasupra
Se coc la 225 grade timp de 10-15 minute.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |