Sfecla rosie si conopida murate

Ingrediente
- Conopida: 1 bucata
- Sfecla rosie: cateva bucati
- Apa: cat este necesar
- Sare grunjoasa: dupa gust
- Cimbru: cat este necesar
- Usturoi: cat este necesar
- Otet: cat este necesar
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4 - 6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in otetMod de Preparare
sursa retetei: Happy Wife
Se spala conopida se rupe buchetele
Sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri
Se pun in borcane alternativ cand sfecla, cand conopida si se apasa bine
deasupra se pun boabe de piper, cativa catei de usturoi, 1 ardei iute(in fiecare borcan) bete de cimbru si marar uscat(sau tulpini de telina)
Se prepara saramura 1 litru de apa, 1 lingura de sare, 1 lingura de otet, se fierbe(intra aproximativ 2 l de saramura), se lasa sa se raceasca apoi se pune peste sfecalsi conopida din borcane
se incod borcanele bine si se pun la rece
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |