Sheikh el Mahshi

Ingrediente
- Vinete: 4 bucati
- Rosii: 6 bucati
- Ceapa: 1 bucata
- Carne tocata de miel/vita: 100g
- Scortisoara: dupa gust
- Coriandru: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
ArabescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
LibanCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
sursa retetei: site arabesc
Se taie vinetele in doua pe lungime se curata coaja de pe partile exterioare, obtinem 8 jumatati de maxim 2 cm grosime(pe lateral trebuie sa lasam coaja ca sa nu se destrame vinetele)
se condimenteaza si se prajesc in ulei incins pe ambele parti se scot si se aseaza 6 dintre ele intr-o tava
2 felii de vinete prajite se curata de coaja se toaca marunt, se amesteca cu ceapa, carnea, condimentele si se pun la calit in putin ulei de masline aproape de sfarsit se adauga miezul de la rosiile scobitese lasa in tigaie pana scade zeama
apoi se umplu rosiile se pun in tava lnga vinete si se dau la cuptor pentru 20 de min
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |