Sirop de zahar ars

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Felis
6 linguri de zahar intr-o craticioara de inox pe foc si se amesteca ajutandu-ne de o lingura....
nu trebuie sa se prinda, nu trebuie sa se faca maro inchis...
dupa ce s-a topit, punem o cana de apa rece...
asteptam putin si mai punem doua...
apoi mai lasam pe foc pana s-a dizolvat tot zaharul caramelizat...
Puteti adauga si esenta de rom...
Scuze povestirea (Cuisinette a explicat ca in povesti... de la ea stiu secretul) dar eu zic ca imaginile vorbesc de la sine...
Se foloseste la insiroparea blaturilor pentru prajituri, torturi(in special Amandina)
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |