Spaghete cu zacusca si ciuperci

Ingrediente
- Vinete: 4 bucati
- Ardei: 4 bucati
- Ceapa: 4 bucati
- Rosii decojite: 4 bucati
- Ulei: 1/2 ceasca
- Sare: dupa gust
- Foi de dafin: 2 bucati
- Piper boabe: dupa gust
- Ardei iute: dupa gust
Mod de Preparare
sursa retetei: Danelutza
Se coc vinetele si ardeii, se curata de coaja si se lasa la scurs.
Cepele se curata, se spala, se taie marunt si se pun la calit in ulei fierbinte. Se micsoreaza focul cand ceapa devine sticloasa si se adauga rosiile decojite, taiate felii subtiri. Se fierb impreuna la foc mic 30 de minute, dupa care se adauga ardeii si vinetele taiate fasii sau tocate marunt cu cutitul de vinete. Peste amestec se adauga sare, piper, foile de dafin, apoi se scade.
Se fierb pastele, se clatesc in apa rece sa nu se lipeasca, se pune o lingura ulei de masline apoi se aseaza zacusca deasupra si ciupercute
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |