Sprot marinat

Ingrediente
- Sprot: in functie de cate portii vreti
- Apa: in functie de cate portii vreti
- Otet: in functie de cate portii vreti
- Ulei: in functie de cate portii vreti
- Ceapa: in functie de cate portii vreti
- Piper boabe: in functie de cate portii vreti
- Foi de dafin: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Morcovi: in functie de cate portii vreti
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de dory
Pestele se eviscereaza, apoi se spala in mai multe randuri de apa rece.
Se pune la foc apa, otetul, sarea, piperul, foile de dafin, si putin ulei.Cand incepe sa clocoteasca de pune ceapa taiata fideluta si rondelele de morcov, apoi se adauga pestele
se mai lasa la foc pana la primul clocot si se opreste. Se lasa la marinat peste noate, deobicei a doua zi este bun de mancat.
Se poate pastra in borcane inchise ermetic la frigider
cantitatile aproximative indicate pentru 1 kg de sprot 250 ml apa, 100 ml otet , 50 ml ulei
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |