Strudel cu dovleac si nuci

Ingrediente
- Aluat de foietaj: 1 pachet (300 g)
- Dovleac: 1 buc (2kg)
- Zahar: 6 linguri
- Unt: 100 gr
- Scortisoara: dupa gust
- Zahar vanilat : dupa gust
- Esenta de vanilie: dupa gust
- Nuca: 1 ceasca mica
Mod de Preparare
Se taie dovleacul in jumatate se scot samburii apoi miezul se da pe razatoare,miezul razuit se pune intr-un vas impreuna cu untul si se caleste cateva minute pana se inmoaie bine, apoi se adauga scortisoara dupa gust si nuca rupta marunt
Se lasa putin sa se racoreasca
Se intinde foaia de aluat se pune umplutura peste foaie si se ruleaza(eu am rulat doar o data ca nu ne place cu alaut prin interior)
apoi se pune in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 35-40 de min la foc potrivit
Cand se rumeneste deasupra se pudreaza cu zahar
Sursa retetei: Monica-Elizabet
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |