Strudel cu prune

Ingrediente
- Aluat de foietaj: 300 g
- Prune: 1 kg
- Zahar: dupa gust
- Scortisoara: 1/2 lingurita
- Gris: 1-2 linguri
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
AustriaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se scot samburii din prune, apoi prunele le taiem in sferturi
Le amestecam cu zahar si scortishoara si le punem la calit cateva minute
Apoi le punem intr-o sita la scurs si le lasam putin sa se racoreasca
intindem foaia de aluat si presaram pe ea putin gris, punem prunele scurse, presaram putin gris si deasupra prunelor si rasucim ca o rulada.
Ungem o tava cu ulei si dam la cuptor pana se rumeneste aluatul
Lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si taiem
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |