Suberek - Placinte tataresti

Ingrediente
- Apa: 250 ml
- Ulei: 5 linguri
- Sare: 1 lingurita
- Zahar: 2 lingurite rase
- Oua: 1
- Drojdie uscata: 1 lingura
- Faina: aproximativ 450 gr
- Carne tocata: 450 gr
- Ceapa: 3
- Oua: 1
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Apa+sare+zahar+uleiul se pun putin la incalzit, se pune drojdia si se lasa cateva minute se adauga oul batut si apoi putin cate putin faina pana se obtine un aluat scrie nici prea vartos nici f moale
Imediat se indind foi rotunde, subtiri, se pune umplutura
Am facut-o pe cea de pe tatar.ro: 450 gr carne tocata, 3 cepe uscate, 1 ou sare piper
Eu am pus cam 2 linguri in fiecare) doar pe jumatate din rotund se unesc(le-am apasat cu furculita pe margini) si se prajesc in ulei incins pe ambele parti
Dupa ce se scurg (le-am pus pe servete din hartie) se pun intr-un vas din inox si se acopera sa se inmoaie(nu stiu daca mai apuca sa se inmoaie fiindca deja sunt destul de moi si oricum dispar pe masura ce sunt prajite)
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |