Sufleu de conopida

Ingrediente
- Conopida: cat este nevoie
- Branza telemea: 200-250 g
- Smantana/kefir/iaurt: 1 pahar
- Oua: 2-3
- Pesmet: 2-3 linguri
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Se desface conopida buchetele, se pune la fiert in apa cu putina sare , cand este complet fiarta se scurge de apa si se zdobeste cu furculita
Intr-un castron amestecam ouale, smantana, branza telemea rasa, pesmetul, apoi cand conopida este racorita se pune peste compozitia din castron
Se tapeteaza un vas cu unt si pemet ,se rastoarna in el compozitia pentru sufleu se presara pesmet si deaupra si se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste deasupra
sursa retetei: Monica-Elizabet
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |